Språk

UTLEIE

Kano/kajakk:  

Telemark Adventure , har både polytelen og Esquif Royalex kanoer og Janautica Edo kajakk.  

Vi leverer kanoer ut på Dalen og i Kvitseid. Mest naturlig utgangspunkt er Dalen . Her starter du i vakkert naturlandskap og videre over i mer kulturlandskap med sluser.  

Før du starter turen får du først informasjon og kart over Telemarkskanalen. Du får tips av oss som kan være interessant for nybegynnere.

Du kan padle så langt du vil. Å padle fra Dalen til Skien tar +/- 4 dager. Vi henter etter avtale, men det er også mulig å ta en av kanalbåtene tilbake. Da kan du nyte dagen om bord i Victoria eller Henrik Ibsen.

Denne turen bør du ha padlet minst en gang i livet.

Pris per døgn: Nok 280,- Inkludert i prisen er: 2 svømmevester, 2 årer, kart over kanalen med merka sluser, overnattingsplasser, osv...

kano ulteie Telemark 

kano utleie Vrådal

 

Sykkelutleie:

En kombinasjon av en sykkeltur og en fredelig båttur med en av kanalbåtene(Henrik Ibsen og Victoria), er en fin dagstur ut fra Dalen. Eller hva med en tur langs Vråvatn. Du trenger ikke å være i kjempeform for det.

De som ønsker litt mer utfordring kan prøve en av våres tøffe terrengsykkelturer rund Dalen eller Vrådal. Eller hva med en ekstrem downhill tur fra toppen på ski senter.

For de som vil ha en liten sykkelferie over flere dager, kan vi anbefale den lange kanalruten til Skien eller andre steder langs kanalen der båten plukker deg opp og tar deg med tilbake til Dalen.

Vi henter også sykler etter avtale eller de kan transporteres tilbake med kanalbåten.

 

 
sykkel utleie Telemark 

sykkel utleie Vrådal